Петият сезон
Петият сезон това е Любовта,
най-красивият сезон на таз Земя!
Виждаме го в двете грейнали лица,
в две туптящи, пламенни сърца!
Може да го видиш в бялата зима,
едно красиво чуство между двамина.
Тогава той облечен е в бяла премяна,
любов през зимата, бяла красота голяма!
Можеш да го видиш и през пролетта,
когато всичко се събужда от съня.
Тогава разцъфват дърветата а и душите,
красиви цветове и на влюбените усмивките.
Може да го видиш и през лятото жарко,
когато усмихнато слънцето грее тъй ярко.
Едно сърце до друго, вече не е то само,
ръце и тела вплетени са сякаш в едно.
Можеш да го видиш и през есента,
в една многоцветна картина,красота.
В парка влюбените държат се ръка за ръка,
вървят по красив цветен килим от листа.
Усмихват се, прегръщат се с целувка,
Заедно, един до друг срещнали Любовта!
© Валентин Миленов Все права защищены