3.01.2019 г., 0:19 ч.

Петият сезон 

  Поезия » Любовна
885 0 1

      Петият сезон

 

Петият сезон това е Любовта,

най-красивият сезон на таз Земя!

Виждаме го в двете грейнали лица,

в две туптящи, пламенни сърца!

 

Може да го видиш в бялата зима,

едно красиво чуство между двамина.

Тогава той облечен е в бяла премяна,

любов през зимата, бяла красота голяма!

 

Можеш да го видиш и през пролетта,

когато всичко се събужда от съня.

Тогава разцъфват  дърветата а и душите,

красиви цветове и на влюбените усмивките.

 

Може да го видиш и през лятото жарко,

когато усмихнато слънцето грее тъй ярко.

Едно сърце до друго, вече не е то само,

ръце и тела вплетени са сякаш в едно.

 

Можеш да го видиш и през есента,

в една многоцветна картина,красота.

В парка влюбените държат се ръка за ръка,

вървят по красив цветен  килим от листа.

Усмихват се, прегръщат се с целувка,

Заедно, един до друг срещнали Любовта!

 

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??