13 мая 2011 г., 20:55

Петък 13, моят ден! 

  Поэзия » Другая
1883 0 7

Петък 13...  наречен фатален,
празник е личен за мойта съдба,
може би странен, но и сакрален,
наднича   щастливо  във  храма-душа.

С шепи събирам красивите думи,
усмивките с ласките  вия в букет.
С тях украсявам си стръмните друми,
те да са  огънче в хладния ден.

Те да ме топлят, когато е мрачно,
когато навънка валят пак сълзи.
Когато самотно сърцето заплаче,
знам, че съм имала истински дни.

Петък 13,  за мен не фатален,
а пълен с приятелство, обич - мечта!
Дарена с любов във деня ми специален,
на всички вас искрено... благодаря!

© Таня Мезева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??