- Викат ми Майсторе, щото не ми знаят името! 😉
Майстор аз съм най-голям,
майсторлъци два и двеста знам,
къртя, зидам, чупя ил' редя -
правя дармадан света;
плочки, мивки, рими, шпакли -
съразмервам със конец на макс,
няма идиома, няма дума
да пропусна да ми се опъне!
И не питайте, а запомнете;
днес тринайс'ти е - и се пазете!
Сговорчиви остроумници бъдете!
ББ гледа всичко, той не спи,
на камината ви шапката крои!
***по филма "Баш майсторът"
© П Антонова Все права защищены