9 нояб. 2022 г., 13:10

Пиле по градинарски 

  Поэзия » Другая
356 0 0

Детето намери мъртва лястовица,

оплетена в телта на оградата.

И изведнъж си помисли колко много 

прилича корема ѝ бял на цвета на роза.

Розата, която вчера откъсна 

и после сдъвка листата  ѝ за да ги опита.

Която после забрави...

​​​​

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© ВЕСЕЛИНА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??