Nov 9, 2022, 1:10 PM

Пиле по градинарски 

  Poetry » Other
357 0 0

Детето намери мъртва лястовица,

оплетена в телта на оградата.

И изведнъж си помисли колко много 

прилича корема ѝ бял на цвета на роза.

Розата, която вчера откъсна 

и после сдъвка листата  ѝ за да ги опита.

Която после забрави...

​​​​

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© ВЕСЕЛИНА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??