1 февр. 2009 г., 23:58

Пирин 

  Поэзия » Эротическая
781 0 2

Езикът на луната -

тънък ручей –

между бедрата на нощта се спусна;

и устни,  
жадни като мъх,
полепнаха по девствената шатра

на изгрева,

среднощен грях не вкусил;

Внезапен сърп

ожъна бледите звезди,

простена

Пътят Млечен

и се изви на лък,

стрелата на раздялата да пусне.

© Христина Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??