15 июл. 2010 г., 09:26

Писано ли е, ще бъде 

  Поэзия » Любовная
799 1 8

Писано ли е, ще бъде!

Между нас се случи днес -

с коленичилата мъдрост...

с трескавата чест...

със света, готов да съди

и да не прости,

но орисан да пребъде

с вяра и мечти,

сам превърнал в невъзможност

дивата си суета,

влюбената си тревожност,

мнимата си пустота...

силен с вечната си правда,

слаб в страха си - да руши...

грешен - обич да открадне,

но да се спаси!

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??