15.07.2010 г., 9:26 ч.

Писано ли е, ще бъде 

  Поезия » Любовна
800 1 8

Писано ли е, ще бъде!

Между нас се случи днес -

с коленичилата мъдрост...

с трескавата чест...

със света, готов да съди

и да не прости,

но орисан да пребъде

с вяра и мечти,

сам превърнал в невъзможност

дивата си суета,

влюбената си тревожност,

мнимата си пустота...

силен с вечната си правда,

слаб в страха си - да руши...

грешен - обич да открадне,

но да се спаси!

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??