http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=157664
По коментара на Белоснежка... " Листът окапал е писмо за смърт..."
писма...
полепнали
по каменния под
избрулени
от тялото
на закъсняла есен...
дъждът сълза е
празен е денят
а тишината пее
тиха песен...
***
за стъпките
дълбали
камъка
за пясъка
за танца
на вълните...
и мостове
съгражда
шепотът
на сламена
носталгия
в гърдите
***
писма полепнали
избрулва залеза
(и болна е осанката ми
пее...)
в дъха ми каменен
стаена е жаравата...
(танцувам с вятъра -
да тлее...)
24.02.09
Пловдив
© Бехрин Все права защищены