25 feb 2009, 0:10

"Писма" 

  Poesía
783 0 12
 

http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=157664

 

 По коментара на Белоснежка... " Листът окапал е писмо за смърт..."

 

писма...

 

полепнали

по каменния под

избрулени

от тялото

на закъсняла есен...

 

дъждът сълза е

празен е денят

а тишината пее

тиха песен...

 

 

***

 

за стъпките

дълбали

камъка

 

за пясъка

за танца

на вълните...

 

и мостове

съгражда

шепотът

 

на сламена

носталгия

в гърдите

 

 

 

***

 

писма полепнали

избрулва залеза

 

(и болна е осанката ми

пее...)

 

 

в дъха ми каменен

стаена е жаравата...

 

(танцувам с вятъра -

да тлее...)

 

 

 

 

24.02.09

Пловдив

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??