Защо превърнахме писмата,
романтика от миналите дни,
в добре прикривана гримаса
на скрити чувства и войни?!
Писма си пишем за възхвала
с лицемерни, блудкави слова,
а в душите ни бушува хала,
помитаща добрите ни дела...
И извиняваме се патетично
на всеки, пред нас не съгрешил,
а пък гневът ни истерично
излива се чрез нрава ни прогнил.
Писма - далеч не са модерни,
писма се пишат от любов
и вместо думи лицемерни,
да бъдем хора чак до... гроб!
© Nina Toshich Все права защищены