2.04.2009 г., 15:42 ч.

Писмо до един непознат.... 

  Поезия » Друга
813 0 3

Защо превърнахме писмата,

романтика от миналите дни,

в добре прикривана гримаса

на скрити чувства и войни?!

 

Писма си пишем за възхвала

с лицемерни, блудкави слова,

а в душите ни бушува хала,

помитаща добрите ни дела...

 

И извиняваме се патетично

на всеки, пред нас не съгрешил,

а пък гневът ни истерично

излива се чрез нрава ни прогнил.

 

Писма - далеч не са модерни,

писма се пишат от любов

и вместо думи лицемерни,

да бъдем хора чак до... гроб!

 

 

© Nina Toshich Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Taka изглеждат и звучат истините, поздрави и от мен!
  • Да бъдем хора!
    Красив призив, Никол!
    Поздравления!
  • Една добра душа търси сродната си...! Поздрави, Никол!
Предложения
: ??:??