Мамо, когато се събудиш през нощта, погледни снимката ми и заспи спокойна. Нали знаеш, че съм добре и ще се обадя пак по телефона?
Мамо, много ти се моля, не плачи,
пази сърцето си от обич натежало.
Спомни си как някога и ти от родния
си дом си отлетяла.
Това е, мамо, сълзите избърши, зарадвай
се за рожбата си свидна. Щастлива съм и
много съм добре. Целувам те и скоро ще ти звънна.
© Ели Тодорова Все права защищены