Nov 28, 2013, 9:25 PM

Писмо до мама 

  Poetry
625 0 0

Мамо, когато се събудиш                                                                                                                     през нощта, погледни снимката                                                                                                         ми и заспи спокойна. Нали знаеш, че съм добре                                                                           и ще се обадя пак по телефона?                                                                                                         

 Мамо, много ти се моля, не плачи,

 пази сърцето си от обич натежало.

 Спомни си как някога и ти от родния 

 си дом си отлетяла.

 

 Това е, мамо, сълзите избърши, зарадвай 

 се за рожбата си свидна. Щастлива съм и 

 много съм добре. Целувам те и скоро ще ти звънна.

 

© Ели Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??