15 мар. 2008 г., 19:32

Писмо до татко 

  Поэзия » Белые стихи
1194 0 18

Ще остана в неизвестност
и в нищото ще си бъда, така.
Уморих се от безчувственост,
от хаотични думи, безсмислени...

Днес бях в сянка.
Никой не ме прегърна поне...
Времето без тебе, татко,
стана половин година.

Но моята болка е нищо
за хората, наречени "близки".
Сега питам се, в сълзи обляна,
дали аз за тях съм изобщо нещо...


15.03.2008 година

© ГАЛИНА ДАНКОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??