5 июн. 2019 г., 09:14

Писмо в бутилка 

  Поэзия » Любовная
705 5 8

Моя нежна любов, пак ти пиша писмо...

Пак къде си разпитам звездите...

Ще го сложа в бутилка. Без адрес и клеймо.

Пощальон ще ми бъдат вълните...

 

Моя нежна любов, не забравяй за мен…

С теб единствен трепна сърцето ми...

Да обичаме можем и в най-тъмния ден,

с любовта си да спираме времето...

 

Щом се върнеш на нашия бряг някой ден,

неоткрил любовта през годините,

ще намериш писмото в бутилка от мен,

пълно с моята обич... Завинаги...

 

 

© ВАНЯ СТАТЕВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??