23 сент. 2016 г., 17:07

Писък 

  Поэзия » Любовная
270 1 0

Това пространство

между нас

не се запълва

с музика и думи,

виси като човек,

който пада

от скалите

и се държи

с едната си ръка

за твоята усмивка.

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??