14 авг. 2014 г., 10:44

Питайте ме и ще кажа 

  Поэзия
388 0 4

Свят безлюдно пълен с хора...

Свят на хищници с' сърца!!!

Свят на лъскави химери...

Свят на Ангели... с лъжа...!

   

Мечти обвързани със чувства.

Мечти лъжовни при това...

Мечти на най обикновени хора!

Мечти за по добър живот!?

    

За всеки влак си има пътници.

За всеки ден си имаме меню...!

За всеки въпрос си има отговор.

За всичко си има по едно защо?

   

Когато всичко се обърка...

Когато хич не ти върви!?

Когато питаш се неволно.

Когато много те боли...!

  

Аз пак ръце протягам.

Аз пак обичам всички нас...

Аз пак за милост моля.

Аз пак обичам всички вас...

  

Не ме корете аз човек съм.

Не ме съдете грешен знам съм аз.

Не ме молете да се върна.

Не ме засрамвайте -

     затуй че знам.

   

Светът безлюден, пълен с хора...

Потъващи във самота.

Аз искам и се боря...

На тях да подадем ръка.

  

Защото всички ви обичам!

За вас на всичко съм готов...

И моля ви бъдете хора...

И нека всичко е живот.

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря Кръстина за мен е чест да споделя стиха си .Радвам се за искрения коментар!!!Поздрав от сърце !!!
  • "Мечти на най обикновени хора!

    Мечти за по добър живот!?"
    ------------------------------------------
    Оригинален стих с много актуално послание!
    Пожелавам сбъднати мечти и на лирическия,
    и на мъдрия поет! Бъди!
  • Много ще се радвам!Поздрави Таня от сърце!!!
  • И моля ви бъдете хора...

    Да бъдем!!!
Предложения
: ??:??