Ако попитам вятъра за теб, ще чуе
моя нежен и приветлив зов,
ако опипам пясъка, ще ме обуе
в залеза на морската любов…
Но щом те теб попитам, ми затваряш
веднага своята врата
и само две очи ми ти отваряш,
но стигат ми завинаги да замълча…!
© Маломир Стръков Все права защищены