7 июн. 2011 г., 13:38

Пияна съм 

  Поэзия » Любовная
658 0 2

Пияна съм от твоето „Обичам те“,

във този миг и времето е спряло,

искам те, бленувам те, изричам те,

като магия си, изгаряш мойто тяло.

 

В очите ти оглеждам свойта същност,

а в моите са твоите черти -

и не остана нито глътка разум,

щом твойта обич в моята крещи.

 

© Зл Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??