7.06.2011 г., 13:38 ч.

Пияна съм 

  Поезия » Любовна
657 0 2

Пияна съм от твоето „Обичам те“,

във този миг и времето е спряло,

искам те, бленувам те, изричам те,

като магия си, изгаряш мойто тяло.

 

В очите ти оглеждам свойта същност,

а в моите са твоите черти -

и не остана нито глътка разум,

щом твойта обич в моята крещи.

 

© Зл Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??