20 янв. 2010 г., 00:39

Пияна вишна си ми ти 

  Поэзия
524 0 0

Пияна вишна си ми ти -

разкошен сладък шоколад,

страстта в очите ти блести

и с обич правиш ме богат!

 

Пияна вишна си ми ти -

щом вкуся сочния ти плод,

сърцето ми в галоп тупти,

че само с тебе ми е гот!

 

Пияна вишна си ми ти -

опиваш ме с любовен ром,

душата ми към теб лети

да препрочита том след том!

 

Пияна вишна си ми ти -

костилка гълтам всеки път,

когато тръгваш си с такси,

а устните от глад болят!

© Велизар Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??