22 янв. 2010 г., 20:54

Пияни мигове... 

  Поэзия » Философская
766 0 19

Пияни мигове

от отлежало минало

на бъдещето в прага се препъват.

 

Предчувствия ,

разголени и диви,

с неканените истини танцуват.

 

Жарта разпалват

мислите изсъхнали

и чувствата затоплени събличат се...

 

Пращят съмнения.

Димят лъжите.

И спомените във мечти се вричат...

© Веселка Стойнева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??