Jan 22, 2010, 8:54 PM

Пияни мигове... 

  Poetry » Phylosophy
764 0 19

Пияни мигове

от отлежало минало

на бъдещето в прага се препъват.

 

Предчувствия ,

разголени и диви,

с неканените истини танцуват.

 

Жарта разпалват

мислите изсъхнали

и чувствата затоплени събличат се...

 

Пращят съмнения.

Димят лъжите.

И спомените във мечти се вричат...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??