20 апр. 2024 г., 09:11

Пиянството 

  Поэзия » Другая
137 0 0

Колко беди то ни докара,

от него мрат хиляди хора!

Слабият чашката набара,

убива някой и в затвора!

 

Затуй хора - чуйте мъдростта,

мислете за неговите рискове!

Пазете се от злото, от участта

алкохолът да ви прави скотове!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??