20.04.2024 г., 9:11 ч.

Пиянството 

  Поезия » Друга
129 0 0

Колко беди то ни докара,

от него мрат хиляди хора!

Слабият чашката набара,

убива някой и в затвора!

 

Затуй хора - чуйте мъдростта,

мислете за неговите рискове!

Пазете се от злото, от участта

алкохолът да ви прави скотове!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??