Плачат облаците сиви...
Светкавици им правят път.
Булевардът пълен е с автомобили!
Пътуващи към своят бряг.
Мигачи, фарове, семафори и глъчка
напомнят в полумрака, че есен е дошла.
И тази есен кара всеки да бърза към дома.
А там го чакат неговите мисли,
неговите страсти, любови и печал.
Неговите капки дъжд, надежда в сивкавата самота.
Дали е дъжд? Или сълзи горчиви!?
Или е от есента? Не зная, но зная
че не е тъга. Есен е, но идва зима...
Дано е по-добра.
© Ангел Все права защищены