Плаче малкото момиче
Плаче малкото момиче,
за своя принц плаче то
и се пита защо е тъй далече
нейната любов?
Плаче малкото момиче
и гласът отеква й в нощта
и страшна болка задушава
нейната изтрадала душа!
Плаче малкото момиче,
за своя принц тъжи,
но той е тъй далече,
за да види нейните очи!
© Д-р Диди Все права защищены