12.02.2008 г., 12:43 ч.

Плаче малкото момиче 

  Поезия
618 0 1

Плаче малкото момиче

Плаче малкото момиче,
за своя принц плаче то
и се пита защо е тъй далече
нейната любов?

Плаче малкото момиче
и гласът отеква й в нощта
и страшна болка задушава
нейната изтрадала душа!

Плаче малкото момиче,
за своя принц тъжи,
но той е тъй далече,
за да види нейните очи!

© Д-р Диди Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??