6 июн. 2017 г., 11:35  

Плаче ми се 

  Поэзия » Другая
657 3 0

                 Ех, така ми се плаче,

                 а сълзи не потичат,

                 като бедно сираче

                 никой где не обича.

 

                 И така ми е тъжно

                 сам сред чуждите хора,

                 а сърцето е лъжно

                 люби все без умора.

 

                Ех, така ми се плаче,

                чуйте, ледени хора!

                Гарван черен все грачи.

                Вятър скита по двора.

 

                

     

            

© Хари Спасов Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??