9 сент. 2007 г., 20:36

Плачеш ли? Не виждам! 

  Поэзия
507 0 1
 

Плачеш ли? Не виждам!

Нима проникнах в твоята душа?

Плачеш ли? Не чувствам...

И все пак се радвам за това...

 

 

 

 

Плачеш ли? Нима успях да те накарам

да изпиташ нещо... болката дори...

и нима като китара

успях да те настроя да боли...

© Надя Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??