15 мая 2016 г., 19:23

Плачеща душа 

  Поэзия » Другая
1401 2 3

Малка, плачеща душа
свита в ъгъла дъждовен.
Търси огънче в нощта
свирят нотите тъжовни.
Леят се сълзи - река.
Лее се поток от болка.
Нежно шепнеща искра
иска с длани да я стопли.
Плахо трепнеща луна
бяга от света лъжовен.
Душа, забравила студа
прегръща огъня вековен.

© Денис Олегов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??