May 15, 2016, 7:23 PM

Плачеща душа 

  Poetry » Other
1390 2 3

Малка, плачеща душа
свита в ъгъла дъждовен.
Търси огънче в нощта
свирят нотите тъжовни.
Леят се сълзи - река.
Лее се поток от болка.
Нежно шепнеща искра
иска с длани да я стопли.
Плахо трепнеща луна
бяга от света лъжовен.
Душа, забравила студа
прегръща огъня вековен.

© Денис Олегов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??