15.05.2016 г., 19:23 ч.

Плачеща душа 

  Поезия » Друга
1397 2 3

Малка, плачеща душа
свита в ъгъла дъждовен.
Търси огънче в нощта
свирят нотите тъжовни.
Леят се сълзи - река.
Лее се поток от болка.
Нежно шепнеща искра
иска с длани да я стопли.
Плахо трепнеща луна
бяга от света лъжовен.
Душа, забравила студа
прегръща огъня вековен.

© Денис Олегов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??