27 мар. 2009 г., 13:17

Плачещо момиче 

  Поэзия
1224 0 2

Плачещо момиче

 

Плачещо момиче,
наивност в нежността.
Плачещо момиче,
сладки мисли в красота.

Сълзите в очите,
океан от копнежи, нежни.
Сълзите в очите,
блясък в ярките надежди.

Цъфнало кокиче,
нежност на роса в утрин.
Плачещо момиче,
сладък полъх на жасмин!

© Ангел Ангелов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??