9 авг. 2011 г., 00:21

Плачът на есента 

  Поэзия » Любовная
729 0 3

Притихнала есен покрива земята,

натежала от мъка облачна гръд -

се спотайва в стихове, вън сред листата,

а вятър припомня изоставен път.

 

Хиляди чувства и само две думи

искат да багрят душата ти - бял плат,

милиони сърца са искрящите шуми -

горещи сълзи за съдбовен поврат.

 

© Тони Главоногов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??