Aug 9, 2011, 12:21 AM

Плачът на есента 

  Poetry » Love
734 0 3

Притихнала есен покрива земята,

натежала от мъка облачна гръд -

се спотайва в стихове, вън сред листата,

а вятър припомня изоставен път.

 

Хиляди чувства и само две думи

искат да багрят душата ти - бял плат,

милиони сърца са искрящите шуми -

горещи сълзи за съдбовен поврат.

 

© Тони Главоногов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??