Звънчетата звънят, струните пеят,
ето я и нея, стъпва върху листа от рози.
Красивата нощ се допълва с нейния аромат,
пламъчетата мъждукат игриво в нощта с песента.
Очи искрящи с малки палави пламъчета ме изгарят тази нощ.
Звън на кристалните чаши притихна с думите обичам те!
© Бисер Иванов Все права защищены