2.02.2011 г., 22:01 ч.

Пламъчета 

  Поезия » Любовна
636 0 0

Звънчетата звънят, струните пеят,

ето я и нея, стъпва върху листа от рози.

Красивата нощ се допълва с нейния аромат,

пламъчетата мъждукат игриво в нощта с песента.

Очи искрящи с малки палави пламъчета ме изгарят тази нощ.

Звън на кристалните чаши притихна с думите обичам те!

© Бисер Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??