16 апр. 2014 г., 22:24

Пламък 

  Поэзия
381 0 0

ПЛАМЪК

 

Аз тръгвам и се връщам променена.

Огън  буен  разпалва  ме  -  горя.

Възпламенена эакла е душата ми.

От  света  -  мигът  ми  подарен.

 

Събуждам се  във  топло  одеало.

Мислите  ми  -  изгарящи  звезди.

Вихърът  помага  ми  -  излитам.

Пътят  ми  е  чист  и  обновен.

 

Сърцето  ми  е  пламък  и  огнище,

то  е  топлината  в  къщи.

Духът  ми  е  творец  -  твори

след мъртви и живи оставя - следи.

© Крисимира Найденова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??