5 мар. 2022 г., 09:14

Пламък 

  Поэзия » Любовная
186 1 0

Ще си останеш просто пламък,

заключен в моята душа,

ще светиш тихичко във тъмнината

и ще гаснеш само ако аз реша!

 

Ще тропвам с крак по женски,

а ти ще се шегуваш,

ще трепнеш-уж изчезваш,

но пак у мен  ще съществуваш! 

 

                                         Жаклин Желязкова

© Жаки Д. Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??