Mar 5, 2022, 9:14 AM

Пламък 

  Poetry » Love
198 1 0

Ще си останеш просто пламък,

заключен в моята душа,

ще светиш тихичко във тъмнината

и ще гаснеш само ако аз реша!

 

Ще тропвам с крак по женски,

а ти ще се шегуваш,

ще трепнеш-уж изчезваш,

но пак у мен  ще съществуваш! 

 

                                         Жаклин Желязкова

© Жаки Д. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??