29 янв. 2012 г., 16:14

Пламък в очите 

  Поэзия » Любовная
1648 0 3

В очите нежни пак се вглеждам -

искрят, даряват ми любов.

Tе всеки трепет на сърцето ми нареждат,

но няма ли ги, животът ми е тъй суров.

 

Като свещи ароматни ме обгръща

пламъкът в очите ти самотни -

тъгата ми в любов превръща,

сближавайки душите ни сиротни.

 

Очите ти ми носят обич свята

и сърцето за любов отварят,

до вчера бяха само непознати,

а днес с поглед ме изгарят.

 

Нека пламъкът им вечен да гори,

нека винаги утеха в тях намирам.

До последно пепелта от техните сълзи

с трепета на устни ще събирам.

 

                                                    О’ Донован

© Пламен Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??