14 янв. 2010 г., 09:37

Планината 

  Поэзия » Восточные формы
1131 0 14

мъгла се стеле

покрива планината

слънцето ще я рани

...

було мъгливо

планината захвърли

бял сняг се откри

...

нежни облаци

през сълзи се втурнаха

да прегърнат планината

...

черна колона

пъпли към планината

пак е неделя

© Весислава Савова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??