11 мая 2018 г., 18:10

Plastic clouds 

  Поэзия
419 0 2

Виждаш другите хора
как са се преебали в живота
и се радваш че не си ти,
всички сме загубеняци,
пластмасови мечти
задушават въздуха в системата ти,
причиняват ѝ глобално затопляне,
от което ще се излюпят 
пиленцата на смъртта.

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??