20 июн. 2008 г., 16:09

platinum 

  Поэзия » Белые стихи
1485 0 9

вържи ми ги на шията

гердан от несмлени отговори тихо

бележки за платени сметки

говор

и не изоставяй по пътя след мен

когато питаш

как се създават взаимоотношения

бьоф строганоф

страх

мога да ти казвам истините за света

и всички нишки светлина

които ни свързват с времето

а ти да отвръщаш

Тук съм малка моя

нямам много нещо за вярване

само секунда

в която ще заключа сърцето

нарцистичноразгоненакучка

със сантиментални заложби

и очукан куфар пълен с думи

знаеш ли

слънцето няма да си тръгне с мене

а само онзи смисъл

че си

© Зорница Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??