Благодарение на А*
Когато попита ме някой
дали аз си имам мечта...
усмихвам се и отговарям:
„Далеч не е само една...
аз плавам в мечти благолепни,
жадувам да зърна света,
да стигна звездите блестящи...
да стисна в ръце вечността!”.
14.05.2018г.
© Андрей Андреев Все права защищены