26 февр. 2009 г., 14:19

плен 

  Поэзия
573 0 0

Със теб сме имали такива мигове,

в които пием вечността.

Тогава, ти не искаш нищо повече,

а аз витая в небеса.

 

Потръпвам - пак ще има пирове,

в които няма суета.

Безумно моли се душата ми,

да бъде пленник на плътта.

© Никодим Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??