Със теб сме имали такива мигове,
в които пием вечността.
Тогава, ти не искаш нищо повече,
а аз витая в небеса.
Потръпвам - пак ще има пирове,
в които няма суета.
Безумно моли се душата ми,
да бъде пленник на плътта.
© Никодим Todos los derechos reservados